Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Δολιοφθορά στο Νοσοκομείο καταγγέλει η Διοίκηση

Για μια ακόμα φορά, ως διοίκηση διαπιστώσαμε, ότι κάποιοι προσπαθούν με μεθόδους δολιοφθοράς, να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου, προκαλώντας τεχνητές βλάβες στις υποδομές και τον εξοπλισμό του.
Τελευταίο γεγονός αποτελεί η εξειδικευμένη και απολύτως σκόπιμη «τεχνική παρέμβαση» στη λειτουργία ανελκυστήρα εσωτερικού χώρου, που μπήκε σε χρήση μετά από τουλάχιστον 10 έτη αδράνειας και η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Δυστυχώς δεν είναι το πρώτο περιστατικό, αλλά μέχρι τώρα η ερμηνεία που είχαμε ήταν ότι τέτοια «γεγονότα», ήταν αποτέλεσμα τεχνικών βλαβών ή τυχόν κακοτεχνιών του παρελθόντος. Όμως η διαβεβαίωση του ειδικού, ότι η τελευταία «βλάβη» του ανελκυστήρα συντελέστηκε από ανθρώπινο παράγοντα, που ήξερε πολύ καλά τι έκανε και γιατί, μας υποχρεώνει πλέον να καταγγείλουμε αυτές τις απαράδεκτες πράξεις στο λαό της Κορινθίας, γιατί ουσιαστικά αυτός είναι που πληρώνει αυτού του τύπου τις δαπάνες επισκευών ή αντικατάστασης και οι βλάβες στον εξοπλισμό του νοσοκομείου, από αυτόν στερούν την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες λαμβάνοντας παράλληλα απόφαση κατάθεσης και σχετικής μήνυσης. Ωστόσο επειδή στο νοσοκομείο Κορίνθου, συντελείται αυτή την περίοδο, μεγάλης έκτασης ανανέωση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και επιτελούνται τεχνικές παρεμβάσεις βελτίωσης της ασφάλειας και της αισθητικής του, καλούμε σε επαγρύπνηση τους εργαζόμενους σε αυτό αλλά και τους πολίτες–χρήστες των υπηρεσιών του, ώστε να προστατευθεί η περιουσία του νοσοκομείου μας. Ο καθένας από εμάς μπορεί να λειτουργήσει ως φύλακας, όλων όσων συντελούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας μέσα από το ΕΣΥ.
Η δημόσια περιουσία δεν είναι μόνο του κράτους. Είναι κυρίαρχα της κοινωνίας – είναι δική μας.
 Για τη Διοίκηση του Γ.Ν. Κορίνθου
Η Διοικήτρια
 Καλομοίρη Δημ.

 http://korinthostv.gr/korinthiakanea/item/17551-2017-12-07-22-13-53

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...