Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

To πρόγραμμα του 8ου Green Theater Festival με σπουδαίες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις!

    • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
      "ΟΜΕΡΤΑ : Η σιωπή των ανδρών"
      Θεατρική Παράσταση
      Μια κωμωδία βασισμένη στο "Nosfemmes" του πολυβραβευμένου Γάλλου συγγραφέα Ερίκ Ασούς. Πρωταγωνιστούν : Κώστας Σπυρόπουλος, Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Γαλίτης. Το τραγούδι ερμηνεύει ο Πάνος Κιάμος.
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ
      Συναυλία : ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
      "ΒΑΒΕΛ 2 SummerEdition!"
      Η ΒΑΒΕΛ 2 - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις του χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει στην καλοκαιρινή της εκδοχή σε ολόκληρη την Ελλάδα.
    • ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ
      Συναυλία : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
      "ΟΛΟΙ ΕΝΑ" Φίλα με... κ άλλο
      Από την Αθήνα μέχρι το Λονδίνο η εμβληματική βραδιά ζωής του Σταμάτη Κραουνάκη, ξαναχτυπά κατ’ευθείαν στην καρδιά. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης στην καλύτερή του στιγμή.
    • ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
    "ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ Ένα μυστήριο με νόημα" Θεατρική παράσταση
    Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου παρουσιάζει τη μεγάλη επιτυχία της χειμερινής σεζόν σε κείμενο και σκηνοθεσία Ντίνας Σταματοπούλου και πρωτότυπη μουσική Κωστή Μαραβέγια!
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
    Συναυλία : ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

    Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους απαράμιλλους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη προσωπικότητα. Συμμετέχει ο Ιταλός κιθαρίστας Steve Tesser.
  • ΤΡΙΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    "ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ"
    Παιδική Θεατρική παράσταση
    Μια μυστηριώδης κωμική περιπέτεια για παιδιά, ιδιαίτερα διασκεδαστική αλλά και διδακτική, με υπέροχη μουσική, φαντασμαγορικά σκηνικά και τους πρωταγωνιστές από την αγαπημένη σειρά «Το σόι σου» του Alpha. Πρωταγωνιστούν : Μελέτης Ηλίας, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Σόλων Τσούνης, Χρυσάνθη Γεωργαντίδου. Κείμενο - Σκηνοθεσία : Στέφανος Κοσμίδης
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    "ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ"
    Θεατρική παράσταση
    Ύστερα από πέντε μήνες καθημερινών sold out στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, η παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του», ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, ταξιδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
    "ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ"
    Αφιέρωμα στην κυρία ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ
    Το όνομά της είναι θρύλος, το χάρισμα της φωνής της μια ατόφια πηγαία δύναμη. Η Φιλιώ Πυργάκη έχει σφραγίσει με την παρουσία της τη δημοτική μας μουσική παράδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...