Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Προσφορά ειδών κλινοστρωμής στο νοσοκομείο Κορίνθου από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου




Από τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου αναφέρεται: «Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και ιδιαίτερα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο, για την ευγενική προσφορά ειδών κλινοστρωμής στο νοσοκομείο μας σε αριθμό και είδη, που καλύπτουν βασικές λειτουργικές του ανάγκες στο επίπεδο αυτό.
Η συνδρομή της εκκλησίας στις προσπάθειες βελτίωσης των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες της Κορινθίας, γίνεται σε μία πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο οικονομικής δυσπραγίας και κοινωνικής κρίσης και δηλώνει πως η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη των θεσμών, είναι σε θέση να δώσει διεξόδους και λύσεις σε τομείς που πλήττονται περισσότερο από τα αποτελέσματα της λιτότητας.
Ευχόμαστε η ευαισθησία, το πνεύμα αλληλεγγύης και η φιλανθρωπία που χαρακτηρίζει τη  Μητρόπολη Κορινθίας να διαπεράσει όλο το φάσμα της κοινωνίας.
Σε ότι αφορά τη Διοίκηση του νοσοκομείου, μας δημιουργεί την αυτονόητη Υποχρέωση και διάθεση για δουλειά και μεγαλύτερη προσπάθεια προς όφελος των πολιτών-χρηστών των Υπηρεσιών Υγείας».

 http://korinthiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...