Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!!

Απίστευτο και απαράδεκτο συνάμα γεγονός συνέβη το περασμένο Σάββατο  απόγευμα  στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου στη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Κόρινθος 06 και ΠΑΣ Κόρινθος και το αποκαλύπτει σήμερα η sfedona.gr  αν και ήταν γνωστό σε πολλά τοπικά ΜΜΕ από το απόγευμα του Σαββάτου και δεν γνωρίζουμε για ποιό λόγο κρατήθηκε μυστικό.
Συγκεκριμένα οπαδοί του ΠΑΣ Κόρινθος  επιτέθηκαν με κεσεδάκια γιαούρτι  εναντίον του Δημάρχου Κορινθίων Αλέκου  Πνευματικού . Το γεγονός αυτό συνέβη την στιγμή που οι ένθερμοι  οπαδοί  είχαν ρίξει  λευκά και κόκκινα καπνογόνα είχε δημιουργηθεί στρώμα ομίχλης στις κερκίδες (σχετική φωτο ανάρτησης)
Οι νεαροί οπαδοί του ΠΑΣ Κόρινθος πλησίασαν προς το μέρος που καθόταν ο δήμαρχος κοντά στον πρόεδρο του Κόρινθος 06 Δημήτρη Μπινιάρη και εκσφενδόνισαν πάνω του τα κεσεδάκια με το γιαούρτι κάνοντας τον κυριολεκτικά άσπρο.
Αμέσως κινητοποιήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ και υπεύθυνος του Δημοτικού Σταδίου Γιώργος Φιλιπακόπουλος και με ρολό χαρτιού αλλά και πετσέτες προσπάθησε να καθαρίσει τον Δήμαρχο από τα γιαούρτια  
Αξίζει να σημειώσουμε ότι εμείς καλύπταμε το ρεπορτάζ του αγώνα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και δεν ήταν δυνατόν να δούμε το θλιβερό από κάθε άποψη αυτό συμβάν. Αυτοί που ήταν δίπλα και το είδαν δεν έγραψαν κουβέντα!
Καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή που δεν τιμά τον αθλητισμό και το φίλαθλο πνεύμα .
Ο δήμαρχος Κορινθίων ακόμα και αν με την παρουσία του ή την στάση του ή τις δηλώσεις του προκαλεί (το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν) κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες .
Τα γιαούρτια που εκσφενδονίστηκαν δεν  έπληξαν μόνο τον Αλέκο Πνευματικό ως πρόσωπο αλλά έπληξαν και τον θεσμό του Δημάρχου.
Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 Δημήτρη Μπινιάρη ο οποίος μας επιβεβαίωσε το απαράδεκτο γεγονός και καταδίκασε την θλιβερή αυτή ενέργεια  .
Το ίδιο έπραξε σε επικοινωνία μας  και ο προπονητής του ΠΑΣ Κόρινθος Γιάννης Βασιλόπουλος.

 http://www.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...