Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Κόρινθο θα λειτουργήσει Κέντρο Ενημέρωσης - Υποστήριξης δανειοληπτών




Στην Κόρινθο θα λειτουργήσει μετά από απόφαση της Κυβέρνησης το ένα από τα τριάντα Κέντρα Ενημέρωσης – Υποστήριξης Δανειοληπτών τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.

Τα 30 ΚΕΥΔ θα λειτουργήσουν από τον Ιανουάριο και θα στελεχωθούν με 120 άτομα. Στις αρμοδιότητές τους περιλαμβάνεται η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών οικονομικής και νομικής φύσεως για θέματα διαχείρισης οφειλών. Επίσης θα ενημερώνουν τους δανειολήπτες ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους αναφορικά με τις οφειλές τους, θα μεσολαβούν κατόπιν αιτήσεων των δανειοληπτών και θα συνδιαλέγονται με τράπεζες προκειμένου να επέλθει συμφωνία ρύθμισης της πληρωμής των οφειλών.

Τρία ΚΕΥΔ θα λειτουργήσουν στον κεντρικό τομέα Αττικής, από ένα στην ανατολική και δυτική Αττική και τον Πειραιά, σττη Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν τρία Κέντρα και από ένα σε Έβρο, Καβάλα, Ημαθία, Σέρρες, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λάρισα, Μαγνησία, Εύβοια, Αχαϊα, Αιτωλοα-καρνανία, Κόρινθο, Μεσσηνία, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...