Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Τώρα ο δήμος Κορινθίων θυμήθηκε την υγεία των παιδιών της Κορίνθου. Τρία χρόνια δεν έχει κάνει το παραμικρό για να προστατεύσει την υγεία των παιδιών μας του Χιλιομοδίου. Η χωματερή λειτουργεί χωρίς κανένα έλεγχο και ακόμα και σήμερα ο δήμος αρνείται να βάλει φύλαξη για να προστατευτεί η περιοχή. Οι κάτοικοι του Χιλιομοδίου δε θέλουμε να γεμίσουν σκουπίδια οι δρόμοι της Κορίνθου για αυτό και οι κινήσεις μας είναι προσεχτικές. 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 
Μέχρι την Τετάρτη να έχουν ορισθεί δύο φύλακες απο το Χιλιομόδι και να λειτουργεί η χωματερή μόνο για τα σκουπίδια του δήμου Κορινθίων. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απο αυτό. Δεν θα υποχωρήσουμε στο δίκαιο αίτημα μας και δεν θα δεχθούμε κανένα παιχνίδι πίσω απο την πλάτη των συμπολιτών μας. Μέχρι τώρα οι προσπάθειες μας να μπεί μία τάξη στην χωματερή έπεσαν στο κενό. Οι υπεύθυνοι του δήμου κάνουν πως δεν ακούνε. Η ευθύνη πλέον ανήκει αποκλειστικά στην δημοτική αρχή και σε κανένα άλλο. Εμείς δεν κάνουμε πολιτικά παιχνίδια, προστατεύουμε το περιβάλλον και την περιοχή μας. Τα λόγια έχουν τελειώσει. 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...