Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ : ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΙΧΜΕΣ

Με την παρούσα , ως  μέλος (εκτελεστικό) του ΔΣ της Διώρυγας της Κορίνθου θέλω να σας ενημερώσω - πληροφορήσω και να επισημάνω τα εξής...
Μετά από την τοποθέτηση μου προτεινόμενος από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα δύο τελευταία Διοικητικά Συμβούλια της Ανωνύμου Εταιρείας της Διώρυγας της Κορίνθου στα οποία συμμετείχα ως εκτελεστικό μέλος , για 12 μήνες , πήρα την απόφαση να καταγγείλω δημόσια  την......
Νέα διοίκηση της Διώρυγας που και εγώ συμμετέχω.

Οι λόγοι που με έφεραν στο σημείο των δηλώσεων – καταγγελιών μου αυτών  είναι ότι το ήθος μου , η προσωπικότητα μου, οι αρχές και οι αξίες μου , είναι ίδιες με αυτές που πρεσβεύουμε ως Ανεξάρτητοι Έλληνες και σε καμία των περιπτώσεων δεν συνάδουν με τις αρχές τα θέλω και την πορεία της νέας Διοίκησης της Α.Ε.ΔΙ.Κ. .
Η σημερινή Διοίκηση θυμίζει συμπεριφορές και  καθεστώτα άλλων εποχών .
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανένας να την συνδέσει με την δημοκρατία του 2016 .
Είναι μία διοίκηση των συνωμοσιών , της ίντριγκας , του γκεμπελισμού και των υπόγειων διαδρομών .
Δεν είναι ποτέ δυνατόν εγώ να προσαρμοστώ με τέτοια στοιχεία και ακολουθώντας τους να  παρατυπήσω και να αγνοήσω υπουργικές  αποφάσεις  όπως αυτή  του ΥΠΟΥΡΓΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ : ΑΘΗΝΑ 09/09/2015  15¨38   Α . Π . :Μ.Α.Δ.Κ.Α. 0013370 ΕΞ 2015 ή να  μην λάβω υπόψιν μου την απάντηση για το ίδιο θέμα των από την Γενική Γραμματεία για την καταπολέμηση της Διαφθοράς ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΙΤΩΝ – ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και να συναινέσω στην παράνομη επανατοποθέτηση συγκεκριμένου ατόμου στην θέση του Γενικού  διευθυντή.
 Επισυνάπτω συνημμένο επίσημο Δημόσιο έγγραφο του Υπουργείου και από την Γενική Γραμματεία για την καταπολέμηση της Διαφθοράς ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΙΤΩΝ – ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ τα οποία επιβεβαιώνουν το παράτυπο του θέματος .( Έγγραφα 1,1α,1β & 2 )
Πώς θα μπορούσα  να συμφωνήσω σε παράτυπη Προαγωγή στην θέση προϊστάμενου υπηρεσίας παραβλέποντας τον νόμο και κανονισμό Λειτουργίας της Διώρυγας ψηφισμένο και δημοσιευμένο σε φύλο  Εφημερίδας της Κυβέρνησης με αριθμό 194 / 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1988  περί Εσωτερικού Κανονισμού προσωπικού της Α.Ε.ΔΙ.Κ  .( επισυνάπτω έγγραφο Νο 3 )
Εγώ δεν θα παραβίαζα ποτέ τον Νόμο περί πιστοποίησης πλωτών μέσων εφευρίσκοντας παράτυπους τρόπους εκδώσεις ΠΛΑΣΤΏΝ πιστοποιητικών αξιοπλοΐας  σκαφών  χωρίς να πραγματοποιηθούν οι  απαραίτητες διαδικασίες όπως η ανέλκυση τους στην ξηρά που ο νόμος επιβάλει , την επισκευή τους επι ξηράς που επίσης ο νόμος ορίζει , και την επιθεώρηση τους επί ξηράς εκδίδοντας έτσι πιστοποιητικά αξιοπλοΐας.
Οι εμπλεκόμενοι παραβιάζουν βασικούς κανόνες ασφαλείας των
πλωτών μέσων της Εταιρείας   ποινικά κολάσιμους για παράβαση καθήκοντος με δόλο ,  θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων ναυτολογημένων σε αυτά Πληρώματα .

Ποτέ δεν θα συναινούσα , τα άτομα της Ναυτικής υπηρεσίας και άλλων ειδικοτήτων να εκτελούν οικοδομικές εργασίες επισκευής του Λιμενοβραχίονα κατ’ εντολή ορισμένων θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα με την ανοχή των Διοικούντων αλλά και των αρμόδιων  Αρχών όπως το Λιμεναρχείο Ισθμίας και για τα δύο τελευταία θέματα  .
Δεν είναι πότε δυνατόν εκτελεστικό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού προσώπου να διεκδικεί στοιχεία και έγραφα για επτά διαφορετικά θέματα όπως πχ τα πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων ή οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και άλλα πολλά και σοβαρά  με  Εξώδικη πρόσκληση , δήλωση , διαμαρτυρίας , καταγγελίας και αίτησης μου προς το Δ.Σ της Διώρυγας κοινοποιώντας τα και στον Κο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ για τον λόγο ότι αρνούνταν να μου τα δώσουν   κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε μέλους .( επισυνάπτω αντίγραφα των επιδόσεων Νο 4 & 5)
Ποτέ δεν θα υπερψήφιζα απόφαση  για Διασπάθιση Δημόσιου χρήματος και Παράνομη επαναφορά ανύπαρκτου ασφαλιστήριου συμβολαίου με κόστος εις βάρος της Εταιρείας 10,032.06 ευρώ .Το θέμα έχει κοινοποιηθεί στο ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΙΤΩΝ – ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και πιστεύω να ασχοληθεί σύντομα .
Χαίρομαι Που φεύγω πριν από την παράνομη σύνταξη και προσπάθεια ψήφισης νέου  Κανονισμού λειτουργείας της Διώρυγας και όχι την τροποποίηση του ήδη υπάρχοντος κανονισμού αποκρύπτοντας από τους εργαζόμενος την πραγματικότητα προκειμένου να δημιουργήσουν παράνομα θέση Γενικού Διευθυντή  .
Για τους λόγους αυτούς και για άλλους πολλούς   που θα χρειάζονταν χρόνος για να τους απαριθμήσω και να αναλύσω περιορίζομαι εδώ .
Δηλώνω την  παραίτηση μου  από  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διώρυγας της Κορίνθου  νοιώθοντας υπερήφανος που αγωνίστηκα για την καταπολέμηση της Διαπλοκής και της Διαφθοράς .
Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα παραιτηθώ από τον αγώνα μου για να αποδείξω και να αναδείξω αυτό που πρέπει να μάθει ο Κορινθιακός Λαός αλλά και αρμόδιες Εποπτικές Αρχές προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη και αυτό θα γίνει  πολύ γρήγορα  .
Θα επανέλθω πολύ σύντομα διότι θα υπάρξουν εξελίξεις που θα επιβεβαιώσουν τον γράφοντα.
Χάρης Μαρίνης

www.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...