Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΑΛ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

Τελικά για να ασχοληθείς με τα κοινά πρέπει να το λέει η ψυχή σου και νάσαι καθαρός και
παλληκάρι. Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο κι ενώ όλοι οι πρόεδροι των τοπικών ενοτήτων σίγησαν σιγή ιχθύος μόνο ένας είχε το σθένος να μιλήσει ανοικτά και να "εξευτελίσει" τον δήμαρχο Αλ Πνευματικό με τον συνδυασμό του οποίου εκλέχτηκε . 
 Η συζήτηση περί των παγίων αποζημιώσεων που παίρνουν οι τοπικές ενότητες και φτάνουν στο συγκλονιστικό ύψος των 1500 ευρώ το χρόνο!! Δηλαδή κάπου135 ευρώ το μήνα για να κάνουν οι πρόεδροι επείγοντα και απαραίτητα έργα στον τόπο τους!!
 Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλ Πνευματικός με ειρωνεία και ύφος αφ υψηλού ρώτησε τον πρόεδρο της Τ.Ε Χιλιομοδίου τι την έκανε την ετήσια πάγια αποζημίωση και τότε βρήκε τον δάσκαλό του! « Πήρα καραμέλες του ούζου» ήταν η απάντηση του Δημήτρη Μπίτζιου! Γέλασαν και οι πέτρες στο Δ.Σ ενώ ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Χασικίδης φρόντισε άρον-άρον να προστατεύσει τον δήμαρχό του αλλά μάταια όμως . 

Υ.Γ Καταλάβατε τώρα κ. Σταυρέλη πόσο αυθεντικός και γνήσιος είναι ο Δημήτρης Μπίτζιος και φυσικά ότι δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την περίφημη "φλωρίστικη" επιστολή που προσπαθήσατε να περάσετε στον κόσμο ότι δήθεν την έγραψε ο Δημήτρης ενώ την είχατε γράψει εσείς εν αγνοία του. Πιστεύω κάποια στιγμή μιας και διαθέτει την ανάλογη λεβεντιά ο Δημήτρης θα το παραδεχτεί Δημόσια

www.sfedona.gr

http://protinews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...