Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Οι βο(υ)λευτές μας ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ τους Κορίνθιους αγρότες και …τα ακούνε από παντού!

-Επίθεση και από την ΕΑΣ Νεμέας: «Οι Βουλευτές του νομού μας σήμερα κωφεύουν και στέκονται θεατές και θλιβεροί χειροκροτητές…»
Και η ΕΑΣ Νεμέας τα χώνει στους Κορίνθιους βουλευτές για την αδιαφορία τους σε ότι αφορά τα αγροτικά ζητήματα. Συγκεκριμένα από την ΕΑΣ Νεμέας αναφέρεται: «Τα τελευταία χρόνια, με τη συναίνεση του ΥΠΑΑΤ, ο παραγωγός επωμίζεται με ένα δυσβάσταχτο κόστος για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης μέσω της δήλωσης ΟΣΔΕ.
Η Ε.Α.Σ. Νεμέας έχει επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί και καταδικάσει όσους επιτρέπουν, μέσω της επιβολής αυτού του χαρατσιού, την αφαίμαξη των παραγωγών.
Όμως αυτοί που κάποτε βρίσκονταν δίπλα μας στον αγώνα ενάντια σε αυτή την προγραμματισμένη οικονομική εξαθλίωση των αγροτών, δηλαδή οι Βουλευτές του Νομού μας, σήμερα κωφεύουν και στέκονται θεατές και θλιβεροί χειροκροτητές, επιτρέποντας το ίδιο έργο να παίζεται εις βάρος των παραγωγών.
Η Ε.Α.Σ. Νεμέας θα συνεχίσει, με όποιον τρόπο μπορεί, να βρίσκεται στο πλευρό του αγρότη και να παλεύει με όλη της τη δύναμη για την οικονομικότερη και καλύτερη εξυπηρέτησή του. Έτσι από σήμερα διαχωρίζουμε τη θέση μας από την υπάρχουσα οικονομική πολιτική και στα πλαίσια των φορολογικών και λοιπών υπηρεσιών που παρέχουμε στους παραγωγούς, θα συμμετάσχουμε στην υποβολή της αίτησης ΟΣΔΕ 2016, με κόστος 50% μικρότερο από τους άλλους φορείς.
ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΝΕΜΕΑΣ».
...Σε ρόλο θεατή οι Κορίνθιοι βουλευτές
…Σε ρόλο θεατή οι Κορίνθιοι βουλευτές

ΣΣ. Η Κορινθία είναι κατεξοχήν αγροτικός νομός. Οι αγρότες είναι …στα κάγκελα με την αδιαφορία που δείχνουν στα προβλήματά τους οι σημερινοί Κορίνθιοι βουλευτές! Αναρωτιόμαστε πως θα «υποδεχτούν» οι εξαγριωμένοι αγρότες τους Κορίνθιους βουλευτές όταν πλησιάσουν οι εθνικές εκλογές! Θελερίτη, Ψυχογιός, Τσιόγκας και Δήμας έχουν με τη στάση τους απογοητεύει τους Κορίνθιους αγρότες! Εδώ έφτασαν στο σημείο να «κρύβονταν» από τις κινητοποιήσεις των Κορίνθιων αγροτών στις αρχές του χρόνου! …Οι εκλογές πλησιάζουν!

Φ. Νικολακόπουλος

 http://korinthiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...