Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Βάφτηκαν με αίμα τα χωράφια στην Κορινθία - Ένας ακόμη αγρότης έχασε άδικα τη ζωή του από το τρακτέρ

Ασύλληπτη τραγωδία.. Βάφτηκαν με αίμα τα χωράφια στην
Κορινθία 
- Ένας ακόμη αγρότης έχασε άδικα τη ζωή του από το τρακτέρ Τρίτος θάνατος μέσα σε 10 μέρες στην Κορινθία από ανατροπή τρακτέρ.
 1) Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες (22-04-2016) ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε ένας 69χρονος κάτοικος του χωριού Στεφάνι Κορινθίας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανετράπη, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου. 
Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
 2) Συγκεκριμένα, 20-04-2016 το βράδυ της Τετάρτης ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε ένας 61χρονος κάτοικος του χωριού Κουτσομόδι Νεμέας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανετράπη, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει. 
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας
 3) Συγκεκριμένα (12.4.2016) το μεσημέρι, στο Πλατάνι, γεωργικός ελκυστήρας που χρησιμοποιούσε 67χρονος , ανετράπη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στο χωριό Πλατάνι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 67χρονου. 
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας. 

korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...