Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΑ ΑΘΙΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Οι αποκριές στα Αθίκια Κορινθίας βάφτηκαν με αίμα. Σε βαρύ
πένθος έχουν βυθιστεί τα Αθίκια Κορινθίας για τον απροσδόκητο χαμό ενός δικού τους παιδιού σήμερα Κυριακή 13.3.2016 τις πρώτες πρωινές ώρες στην γνωστή επικίνδυνη διασταύρωση του «Γκά».
Ο 34χρονος Σταύρος Γκότσης ερχόταν από την κατεύθυνση της Κορίνθου και στην διασταύρωση του Γκά επιχείρησε να περάσει στον δρόμο που οδηγεί στο χωριό του τα Αθίκια. Εκεί συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να διαλυθεί κυριολεκτικά το αυτοκίνητό του και να τραυματισθεί θανάσιμα ο ίδιος. 
Το άτυχο παλληκάρι ιδιαίτερα αγαπητό στην ευρύτερη περιοχή..
Αθικίων-Χιλιομοδίου και Σολομού ήταν γιός του Γιώργου Γκότση πρώην προέδρου της κοινότητας Αθικίων . 
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 5.00 στα Αθίκια. Θεωρούμε αυτονόητο ότι λόγω πένθους θα ματαιωθεί το αυριανό καρναβάλι που γίνεται παραδοσιακά στο χωριό. 
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 
 Σήμερα (13.3.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 11,4 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κορίνθου-Άργους, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου - 

www.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...