Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΙΣΘΜΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ



Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΙΣΘΜΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Βρεθήκαμε απόψε για μια ακόμα φορά στους ξεσηκωμένους αγρότες της Κορινθίας οι οποίοι εδώ και πολλές μέρες έχουν αποκλείσει επ αόριστον την Νέα Εθνική οδού Κορίνθου- Αθηνών στο ύψος των διοδίων .

Παρά τα νυχτερινό τσουχτερό κρύο δεκάδες αγρότες μένουν όλοι τη νύχτα στο μπλόκο και περιφρουρούν τον αγώνα τους .

Σε πολλές περιπτώσεις κοντά στους διαδηλωτές βρίσκεται όλη η οικογένεια . Γυναίκες και παιδιά.

Φυσικά και άλλοι συμπολίτες μας από τον δικηγορικό κόσμο , τους βιοτέχνες , τους εμπόρους , τους εκπαιδευτικούς , κάθονται στο μπλόκο για συμπαράσταση
Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.

Μόνιμα πλέον κάθε βράδυ κοντά στους αγρότες ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και ο παπά Γιώργης από το Καίσαρι Κορινθίας .

Εκεί θα ψήσουν τα σουβλάκια τους ,απόψε είχε και  ψαράκια ..του λαού , όπως γόπες και σαρδέλες, και θα πιούν το κρασάκι τους και το τσιπουράκι τους.
Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.

Δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν τον αγώνα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους. Αντιλαμβάνονται την ευθύνη  ότι στις πλάτες τους έχει ακουμπήσει πλέον ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία

 Πριν λίγη ώρα εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής ενημέρωσε τους αγρότες για τις αποφάσεις που λήφθηκαν νωρίς  το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου από τους εκπροσώπους όλων των μπλόκων της Πελοποννήσου.
Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.

Σύμφωνα με αυτές τις αποφάσεις την ερχόμενη Παρασκευή καλούν όλους τους αγρότες της Κορινθίας και της Πελοποννήσου να βρίσκονται νωρίς το πρωί στο μπλόκο του Ισθμού με τρακτέρ , αγροτικά και ι.χ  .

Μια τεράστια πομπή που δεν θα έχει προηγούμενο θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί για Αθήνα.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος των αγροτών «θα σταματήσουμε όπου μας σταματήσει η τροχαία. Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε επεισόδια. Θα κατασκηνώσουμε εκεί που θα μας σταματήσουν και θα μείνουμε για όσες μέρες χρειαστεί»

Οι υπεύθυνοι ζητούν από τους αγρότες να μην μείνει ούτε ένα τρακτέρ , ούτε ένα αγροτικό στα χωριά. Να έρθουν όλοι στον Ισθμό για να πάνε στην Αθήνα.

όπως χαρακτηριστικά λένε στο ψήφισμά τους που θα δια βάσετε παρακάτω "Η πίεση μεταφέρεται στην Αθήνα"

Υπ όψιν τα μέχρι στιγμής μπλόκα θα παραμείνουν και δεν θα ανοίξουν οι δρόμοι
 
www.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...