Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Brevet Νεμέας


fdgjhdkjfg
Το κλασικό Brevet 200χλμ. της Νεμέας
Σάββατο 30/1, 08.00
Πιστοί στο ραντεβού μας στο τέλος Γενάρη για το πρώτο brevet της Π.Ε.Π.Α.– το Brevet της Νεμέας – σας καλωσορίζουμε και φέτος κοντά μας.
Για εμάς η φετινή χρονιά σηματοδοτείται στον τομέα των brevet από κάποιες σημαντικές αλλαγές, που πιστεύουμε ότι θα πάνε τις διοργανώσεις μας ένα βήμα πιο μπροστά και θα βοηθήσουν όλους μας να κερδίσουμε χαμένο χρόνο, κόπο και χρήμα, μέσα από την απλοποίηση των διαδικασιών.
Η πρώτη και σημαντικότερη αλλαγή, αφορά την ίδρυση ομάδας υποστήριξης των brevet της Π.Ε.Π.Α. απο ανθρώπους …. του συναφιού, απο μπρεβετάδες δηλαδή που πάνω απ’ όλα αγαπούν αυτό που κάνουν και το αποδεικνύουν σ’ όλους μας με τα έργα τους, διαθέτοντας τον ίδιο τους τον εαυτό και τον ελεύθερο χρόνο τους για όλους μας. Εδώ, η λέξη «ελεύθερος» μάλλον καταχρηστικά χρησιμοποιήθηκε γιατί σήμερα όλοι ξέρουμε οτι δεν υπάρχει…
Η δεύτερη αλλαγή, αφορά τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής. Αναφέρομαι φυσικά στην ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και παραλλαβή της κάρτας στην εκκίνηση, με μόνη υποχρέωση την καταβολή του αντίτιμου μέσω τραπεζικού λογαριασμού, που βγάζει όλους μας απο τον κόπο να τραβιόμαστε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα με κόστος χρόνου και χρήματος πολλαπλάσιο του αντίτιμου συμμετοχής. Όλα πιά γίνονται με μερικές κινήσεις του ποντικού και των δακτύλων μας στο πληκτολόγιο, και θα μείνει μόνο κάποια μέρα πρίν τη λήξη της προθεσμίας που θα γίνονται διανομές για όποιους δεν διαθέτουν PC, ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να κάνουν τραπεζική συναλλαγή.
Η τρίτη αλλαγή αφορά τη διανομή προεκτυπωμένων καρτών που δοκιμάστηκε σε κάποιες περιπτώσεις την προηγούμενη χρονιά και είχε θετικά αποτελέσματα. Τη μέθοδο αυτή, την πήγαμε ένα βήμα παρακάτω, διαθέτοντας πλέον εκτυπωμένη την κάρτα συμμετοχής σε ΟΛΑ της τα πεδία – ακόμη και αυτό που αναφέρει τα προσωπικά σας στοιχεία. Έτσι, τώρα πιά η κάρτα θα σας περιμένει στην εκκίνηση – μαζί με την απόδειξη πληρωμής – έτοιμη να εκκινήσετε αφού το μόνο πεδίο που θα συμπηρώνουμε επιτόπου θα είναι ή ώρα εκκινησης, και αυτό μόνο όταν δεν υπάρχει μαζική εκκίνηση.

Τώρα πιά, το μόνο που μένει είναι να έλθετε κοντά μας, το Σάββατο 30/1 στο πρώτο αυτό brevet της Π.Ε.Π.Α. για το 2016.
Για το λόγο αυτό δηλώστε συμμετοχή εδώ: http://goo.gl/forms/1oo3Vuf1xB
Καλό δρόμο !!!
To event στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...