Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Πάλι τα ίδια; Κατέβασαν μαθήτριες από το ΚΤΕΛ επειδή δεν είχαν κάρτα;

από το korinthiannews.gr

-Αν έχει γίνει πάλι κάποια «εξυπνάδα» (και μάλιστα τόσο σύντομα) από τον οδηγό του λεωφορείου στο ΚΤΕΛ, καλύτερα …να το κλείσουν το μαγαζί!
Στη zougla.gr αναφέρθηκε: «Από ότι φαίνεται δε λένε να βάλουν μυαλό στο ΚΤΕΛ Κορινθίας. Αυτή τη φορά «θύματα» οδηγού που έκανε δρομολόγια από τα σχολεία προς την περιοχή της Κυρά Βρύσης ήταν δυο 16χρονες μαθήτριες, τις οποίες ανάγκασε να κατέβουν από το λεωφορείο επειδή δεν είχαν κάρτα, ούτε χρήματα για εισιτήριο.
Υπενθυμίζεται ότι στα δρομολόγια αυτά, δεν υπάρχει αντίτιμο για τους μαθητές με κάρτα αφού τα έξοδα τα καλύπτει η Περιφέρεια.
Σύμφωνα με το ekorinthos.gr, οι δυο μαθήτριες έκαναν σήμα στο λεωφορείο να σταματήσει και όταν ανέβηκαν είπαν στον οδηγό ότι δεν είχαν ούτε χρήματα ούτε κάρτα. Εκείνος αρνήθηκε να τις μεταφέρει και τις υποχρέωσε να κατέβουν.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα μεταφέρονταν δωρεάν μαζί με τους άλλους συμμαθητές τους χωρίς να τους ζητηθεί να την επιδείξουν».
ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΣ. Αναμένουμε να πάρει θέση άμεσα ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας Π. Μάρκελλος. …Αλίμονο αν έχει γίνει τόσο σύντομα το ίδιο λάθος!!! 
Δείτε εδώ την ανάρτηση στις 13 Οκτωβρίου 2015 με τίτλο: «Κόλλησε το μυαλό μου» είπε στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας ο οδηγός που κατέβασε τον μαθητή!!!»
-Αν έχει γίνει πάλι κάποια «εξυπνάδα» (και μάλιστα τόσο σύντομα) από τον οδηγό του λεωφορείου στο ΚΤΕΛ, καλύτερα …να το κλείσουν το μαγαζί!
Κ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...