Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ! ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ!





-Κανένας βουλευτής δεν βρέθηκε στη χθεσινή συγκέντρωση στην Κόρινθο!

-Αιχμές από το εργατικό κέντρο Κορίνθου…

-Το θέατρο το παραλόγου: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ τους πολίτες σε απεργία και οι Κορινθίοι βουλευτές του ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Κορίνθου, ο κ. Κ. Κατεμής μας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πραγματοποιήθηκε χθες η συγκέντρωση των εργαζομένων έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ στην Κόρινθο. Η κινητοποίηση ήταν αυτή που χρειάζεται για τις καταστάσεις που ζούμε αλλά όχι αυτή που θέλουμε. Περίπου το 60% των εργαζομένων στην Κορινθία απήργησε χθες αλλά η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο ήταν συμπαθητική και όχι η αναμενόμενη.

Σε αυτό που με ρωτάτε, για την παρουσία των Κορίνθιων βουλευτών στην χθεσινή συγκέντρωση, σας απαντώ ότι απουσίαζαν και οι τέσσερις!!! Δυστυχώς δεν τους βλέπουμε στις κινητοποιήσεις να ακούσουμε τη θέση τους και τις απόψεις τους! Το ίδιο έγινε και με την κινητοποίηση των αγροτών πριν λίγο καιρό. Κανένας Κορίνθιος βουλευτής δεν έδωσε το παρόν…»

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Κε Κατεμή θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Γιατί άραγε οι Κορίνθιοι βουλευτές «κρύβονται» από τέτοιου είδους συγκεντρώσεις- κινητοποιήσεις; Μήπως φοβούνται την κατακραυγή του κόσμου σε αυτά που έχουν ψηφίσει μέχρι σήμερα και …κάποιοι εξακολουθούν να ψηφίζουν κατά των πολιτών;

Οι Κορίνθιοι ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ έχουμε την αίσθηση ότι είναι μόνο για να στέλνουν δελτία τύπου και να …βγάζουν λόγους στη βουλή για θέματα γενικού ενδιαφέροντος!

Τέτοιους βουλευτές δεν τους θέλουμε! Εμείς θέλουμε βουλευτές στην πρώτη γραμμή, να είναι πρώτοι στις συγκεντρώσεις- κινητοποιήσεις, να λένε την άποψή τους και να μεταφέρουν τα μηνύματα των πολιτών στην βουλή! Και όχι να ψηφίζουν οτιδήποτε …φοβούμενοι μήπως και τυχόν τους διαγράψουν από το κόμμα! Τέτοιους βουλευτές σαν αυτούς που έχουμε στην Κορινθία δεν τους θέλουμε!

Το θέατρο του παραλόγου

Και δείτε ποιο είναι το θέατρο του παραλόγου: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε ξανά τους πολίτες στην απεργία!!! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε αθηναϊκά ΜΜΕ: «Με ανακοίνωση από το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος συμμετείχε στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και επιπλέον καλούσε σε μαζικό ξεσηκωμό και κινητοποιήσεις κατά των μνημονίων με προτροπή δε, “ας κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα, απαντώντας στους καθημερινούς εκβιασμούς εργοδοσίας και νεοφιλελεύθερων πολιτικών κέντρων της χώρας…».

Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή καλεί τον κόσμο στις απεργίες και οι Κορίνθιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ … κρύβονται και δεν εμφανίζονται! Αλήθεια που βρίσκονταν και οι τέσσερις ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ χθες; …Που βρίσκονταν στην προηγούμενη απεργία; Που βρίσκονταν στις κινητοποιήσεις των αγροτών; …Ήταν συνεχώς απασχολημένοι και δεν είχαν χρόνο;

Αυτά να τα πείτε στις εκλογές όταν πλησιάσουν και θα αναγκαστείτε να επικεφτείτε τα χωριά για να μαζέψετε ψήφους! …Τότε να δούμε πως θα σας υποδεχτούν οι πολίτες και οι αγρότες στα χωριά. …Εδώ είμαστε εμείς για να τα υπενθυμίσουμε ΟΛΑ την κατάλληλη στιγμή!

Φώτης Νικολακόπουλος


Πηγή: http://www.parakato.gr/2015/12/blog-post_310.html#ixzz3uHteY3EP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...