Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ 560 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

Με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο

συναντήθηκε στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, ο Πανοσ. άγιος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου κ. Εφραίμ, οι οποίοι εκτός των άλλων θεμάτων, που συνεζήτησαν, αναφέρθηκαν και στην Φιλανθρωπική προσφορά και διακονία της Ι. Μητροπόλεως μας. Αντιλαμβανόμενος ο Καθηγούμενος τις διαμορφούμενες ανάγκες, λόγω των αγίων ημερών, των Χριστουγέννων, στην Ι. Μητρόπολή μας, πρότεινε την δωρεάν προσφορά ενός τόννου κοτόπουλων εκ μέρους της Ι. Μονής, την οποίαν και απεδέχθη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ευχαριστών τον Πανοσ. Καθηγούμενο για την γενναιόδωρη αρωγή του στο φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας.
Η προσφερθείσα εκ μέρους της Ι. Μονής Βατοπαιδίου ποσότης κοτόπουλων «ΠΙΝΔΟΣ» (560 τεμάχια) παρελήφθη σήμερα, 16 Δεκεμβρίου ε. ε., από τους υπεύθυνους της Τραπέζης Τροφίμων και ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», μέρος της οποίας απεστάλη και στα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Ι. Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Παύλου, Ι. Ναού Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου και Ι. Ναού Μεταμορφώσεως Κιάτου.
Η Ιερά Μητρόπολη μας ευγνωμόνως εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την προσφορά της, ευχομένη υπέρ μακροημερεύσεως και σωτηρίας του αγίου Καθηγουμένου κ. Εφραίμ και των ασκουμένων σε Αυτή Πατέρων και Αδελφών.


 http://protinews.blogspot.gr/2015/12/560_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...