Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Nίκες για Πρόοδο Αγίου Βασιλείου και ΠΑΟ Κουταλά

Νίκη στο τέλος για Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, 0-1 τα Ταρσινά ‘97

Αν και για ένα ακόμα ματς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη, καθώς επιβλήθηκε 0-1 των Ταρσινών ’97.


Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους, προσπάθησαν περισσότερο από τα προηγούμενα ματς, απείλησαν την εστία της Προόδου, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.
Όχι μόνο δεν πήραν τους τρεις βαθμούς, έχασαν τελικά και τον έναν πόντο, καθώς λίγο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, ο Αλέξανδρος Μπρίνιας που είχε περάσει ως αλλαγή, εκμεταλλεύθηκε και λάθος του Τσιφλίκου, διαμορφώνοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από την ομάδα του Αγίου Βασιλείου.


Οδηγεί τον ΠΑΟ Κουταλά ο Νίκος Σαϊσανάς

Ακόμα μια νίκη για τον ΠΑΟ Κουταλά, καθώς αυτή τη φορά επιβλήθηκε με 2-1 της Θύελλας Κάτω Διμηνιού, «σκαρφαλώνοντας» στην 3η θέση της βαθμολογίας της Β’ Κατηγορίας.



Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, για ακόμα ένα ματς, ο Νίκος Σαϊσανάς, που συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα.
Στο 1ο μέρος οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πιο σημαντική ευκαιρία, με τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι.
Σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης, ο Νίκος Σαϊσανάς νίκησε τον Μανιώτη για το 1-0, αλλά πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Κουτσουπιά.
Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσε και πάλι ο Νίκος Σαϊσανάς, φτάνοντας και τα 11 στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Διμηνιού γενικά να στέκεται καλά και να τα βάζει με την τύχη της, καθώς θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, αν ήταν πιο εύστοχοι οι παίκτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...