Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ο μάγος του ΟΖ στο Χιλιομόδι στις 4 Δεκεμβρίου

Μετά την μεγάλη επιτυχία για δυο σεζόν στην Αθήνα στο θέατρο Ορφέας και για μια σεζόν στο θέατρο Αυλαία στον Πειραιά, ο Μάγος του Οζ ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ κλειστό γυμναστήριο στο ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ και με προσφορά το εισιτήριο μόνο 5 ευρώ. 
Ένα σύγχρονο παραμύθι για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού, το ύφος ,την φιλία, και την ομαδικότητα τη ψυχολογία αλλά και την διασκέδαση μικρών και μεγάλων .
Η μικρή Ντόροθυ από το Κάνσας μαζί με τους φίλους της το σκιάχτρο που μιλάει, τον τενεκεδένιο ξυλοκόπο, και το φοβισμένο λιοντάρι, ψάχνουν μαζί να βρουν μια μαγεμένη χώρα όπου εκεί ζει ο τρομερός και φοβερός μάγος ο Μάγος του ΟΖ .
Για να φτάσουν όμως στην μαγεμένη χώρα του ΟΖ μπλέκονται σε μεγάλες περιπέτειες, και συναντούν και την μάγισσα τις ανατολής αλλά και την μάγισσα τις δύσης……….
Ο Μάγος του Οζ δε είναι άλλος πάρα ο μοναδικός και αληθινός ΜΑΓΟΣ LUIGELO όπου φτάνοντας στο παλάτι του στη σμαραγδένια χώρα το σκιάχτρο ο τενεκεδένιος η Ντόροθι και το λιοντάρι ως δια μαγείας κάνει την επιθυμία τους πραγματικότητα αλλά και με τα μαγικά του κόλπα ταξιδεύει το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των ψευδαισθήσεων, και εξαφανίζετε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φίλων του αλλά και των θεατών με το αερόστατο του
Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Τσοιδάκης, Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Αλέξης Μαρτζούκος, Δώρα Σταθοπούλου, Μύρνα Μηλιώνη, Δημήτρης Παπαηλιού και ο γνωστός νάνος Σπίθας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...