Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ληστές μπούκαραν σε σπίτι στο Χιλιομόδι




Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στο Χιλιομόδι πριν λίγο παραβιάζοντας το παράθυρο όπως βλέπετε στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Χιλιομοδίου Δημήτρη Μπίτζιο μας δήλωσε πως προχωράει άμεσα στις παρακάτω ενέργειες προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στη λεηλασία του χωριού του.

Είπε χαρακτηριστικά:

"Μετά και από τα τελευταία γεγονότα- περιστατικά κλοπών στο χωριό μας και επειδή είμαι πάντα δίπλα στους συγχωριανούς μου, πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτό.
Ήδη έχω κάνει ενέργειες και έχω έρθει σε επαφή με την γνώστη εταιρία φύλαξης της Κορινθίας «P&S SECURITY» για να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα αυτό από επαγγελματίες για να είμαστε και να αισθανόμαστε και πάλι ασφαλείς. 
Γιαυτό λοιπόν προσεχώς θα καλέσω έκτακτη συνέλευση στο αμφιθέατρο του δημοτικού σχολείου για να ενημερωθούν άπαντες για το τι πρέπει να γίνει και από έμενα αλλά και από τους ειδικούς στα θέματα ασφαλείας. 
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και θα ενημερωθείτε σύντομα για το πότε θα γίνει η συγκέντρωση αυτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...