Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

"Καλούμε άμεσα την κυβέρνηση να σεβαστεί τόσο τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, όσο και τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού και να αποσύρει άμεσα το ΦΠΑ"

Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών
Φροντιστών του Ν. Κορινθίας για το ζήτημα της επιβολής ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας για το ζήτημα της επιβολής ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση - See more at: http://korinthostv.gr/korinthiakanea/item/2132-2015-10-25-11-55-27#sthash.7RjJkVFC.dpuf

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας, θεωρεί ότι στάση της κυβέρνησης απέναντι στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στο θέμα επιβολής του ΦΠΑ είναι καταδικαστέα και στρέφεται ενάντια στο αναφαίρετο δικαίωμα της νεολαίας μας για πρόσβαση στη μόρφωση και στις σπουδές της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τόσο η αρχική επιβολή ΦΠΑ 23% στα φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης, που έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση, όσο και η τελική (μέχρι τώρα) πρόταση του Υπουργείου για επιβολή 6% δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τις.. ήδη οικονομικά εξαντλημένες λαϊκές οικογένειες, να στερούν από νέους ανθρώπους την ευκαιρία της βελτίωσης των δυνατοτήτων τους και των πιθανοτήτων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να οδηγούν χιλιάδες μικρομεσαίες..
επιχειρήσεις στο λουκέτο και τους εργαζόμενους σε αυτές στην ανεργία.


            Καλούμε άμεσα την κυβέρνηση να σεβαστεί τόσο τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, όσο και τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού και να αποσύρει άμεσα το ΦΠΑ από τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, αλλά και την εκπαίδευση γενικότερα. Δεν είναι δυνατόν στο όνομα της όποιας δημοσιονομικής προσαρμογής να υπονομεύεται περαιτέρω το μέλλον των νέων της πατρίδας μας. 



                                                                                



Για τον Σύλλογο









 Ο Πρόεδρος                                                                                        Ο Γραμματέα
Π. Λουζιώτης                                                                                      Κ. Καστρινός
 
korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...