Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Πρόταση του Τ. Πιέτρη για δωρεάν πρωινό γεύμα στους μαθητές του Δήμου Κορινθίων


Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ″Κόρινθος 2014-2019″ Τιμολέων Πιέτρης κατέθεσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόταση για παροχή δωρεάν πρωϊνού γεύματος στους μαθητές του Δήμου Κορινθίων.
Ο κος Πιέτρης ανέφερε:
″Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. Μια χρονιά που διογκώνεται το οικονομικό πρόβλημα σε κάθε νοικοκυριό της χώρας και του Δήμου μας. Μια χρονιά όπου ο Δήμος μας πρέπει να στραφεί στον άνθρωπο και στην ικανοποίηση των βασικών αναγκών του.
Προτείνω λοιπόν κε Δήμαρχε, με την σύμφωνη γνώμη του σώματος, να καλύπτουμε σε ημερήσια βάση για αυτή την δύσκολη χρονιά, το πρωϊνό γεύμα των μαθητών του Δήμου μας, αντιμετωπίζοντας την κοινωνική ανισότητα και στηρίζοντας ουσιαστικά τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες.
Ζητώ να γίνει αποδεκτή από το σώμα η εισήγησή μου, ώστε με ευαισθησία και αμεσότητα να υλοποιηθεί η πρόταση, χαρίζοντας χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά και γονείς του Δήμου μας.″
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Κορινθίων κος Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος χαρακτήρισε σωστή και ενδιαφέρουσα την πρόταση του κου Πιέτρη και δεσμεύτηκε, σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ότι θα υπάρξει προσπάθεια υλοποίησης του εγχειρήματος.
 
 Από το 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...