Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τυχαίο; Στόλισαν τον «διακοσμητικό» Γ. Δέδε για το …ενδιαφέρον του στην Κορινθία

Αναδημοσίευση από το
korinthiannews.gr

Τι «στόλισμα» ήταν αυτό που έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Α. Παπαφωτίου στον κ. Γ. Δέδε! …Αυτό ήταν «άδειασμα» κανονικό! Το θέμα είναι σε ότι σε αυτά που είπε ο Παπαφωτίου οι περισσότεροι Κορίνθιοι θεωρούμε ότι θα συμφωνήσουν!
Ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ ο κ. Παπαφωτίου: «Ο Γ. Δέδες διετέλεσε και αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας. Η θητεία ΔΕΝ ήταν επιτυχημένη. Στα θέματα που ήταν να δείξει ενδιαφέρον ο Γ. Δέδες δεν τον έκανε. Προσπαθεί τώρα από τη νέα του θέση ως γενικός γραμματέας υποδομών της νέας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να μας μιλήσει για κάποια έργα στην Κορινθία, πολλά από αυτά εκτελούνται ήδη από το ενδιαφέρον του περιφερειάρχη …κτλ…».
περιφερειακή ενότητα ΚορινθίαςΣΥΡΙΖΑ

ΣΣ. Αρχικά θα γράψουμε ότι συμφωνούμε σε αυτά που αναφέρει ο κ. Παπαφωτίου για τον Γ. Δέδε! Ο Γ. Δέδες με την εικόνα που είχε περάσει του «καλού παιδιού» στην Κορινθία έμεινε στο «απυρόβλητο» για αρκετό διάστημα, ειδικά από τα ΜΜΕ, αλλά ολοκληρώνοντας τη θητεία του ως αντιπεριφερειάρχης φάνηκε ότι ήταν «διακοσμητικός» σε αυτή τη θέση!
Τατούλης Π.
Τα μεγάλα έργα με ευθύνη δική του αλλά και του Τατούλη (ως περιφερειάρχης) έμειναν πίσω. Αν έβλεπε ο Δέδες ότι δεν υπήρχε συνεργασία με τον Τατούλη και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα στην Κορινθία γιατί καθόταν σε αυτή τη θέση, απολαμβάνοντας κανονικά τον μισθό του; Γιατί δεν παραιτούνταν; Τελικά τι έδειξε ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο; Σε ότι αφορά τη θέση του ειδικού γραμματέα υποδομών που ανέλαβε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αφήνουμε να την σχολιάσουν οι Κορίνθιοι! Εμας δεν μας προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση.
Καλλίρης Π. (ευχές)
Μήνυμα προς τον σημερινό αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Π. Καλλίρη: Φροντίστε φεύγοντας από τη θέση που έχετε σήμερα να έχετε δείξει ενδιαφέρον για τα μεγάλα θέματα που αφορούν την Κορινθία και να μην …μιμηθείτε τον προκάτοχό σας Γ. Δέδε!

Κ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...