Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Κλιμάκιο της νομαρχιακής της ΝΔ επισκέφτηκε σήμερα το νοσοκομείο Κορίνθου



Κλιμάκιο της νομαρχιακής της ΝΔ επισκέφτηκε σήμερα το νοσοκομείο Κορίνθου- Συζήτησαν τα προβλήματα…
Από το γραφείο τύπου του βουλευτή της ΝΔ κ. Χ. Δήμα αναφέρεται: «Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου επισκέφθηκαν σήμερα ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας μαζί με τον βουλευτή Θεσπρωτίας της Ν.Δ. Βασίλη Γιόγιακα, ο οποίος βρίσκεται στον νομό. Παρόντες επίσης ήταν ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γρηγόρης Καρπούζης καθώς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείο Κορίνθου, την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, συζητήθηκαν τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Κορίνθου. Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου ένα μήνα ο Χρίστος Δήμας κατέθεσε ερώτηση για τα κυριότερα προβλήματα του Νοσοκομείου στον αρμόδιο υπουργό…»

ΣΣ. Συνέχεια σε χθεσινή ανάρτηση με τίτλο: «Περιοδεία της νομαρχιακής της ΝΔ σε Κιάτο, Ξυλόκαστρο και νοσοκομείο» (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Σ.Σ.: Αμετάβλητες θα παραμείνουν οι 5 θέσεις, και το νέο πρόσωπο o (6) είναι Γιώργος Πετρίτσης όπως όλα δείχνουν στο ψηφοδέλτιο της Νέας δημοκρατίας οι οποίες είναι του, 1) ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 2) ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3) ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, 4) ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 5) ΜΠΑΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ (ΓΙΩΤΑ) 6) ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 http://korinthiannews.gr/?p=163463

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...