Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αξιόλογη ενέργεια που πρέπει να βρει μιμητές! Ομάδα εθελοντών ταΐζει τα αδέσποτα στην Κόρινθο!

-Μας προκαλεί επίσης εντύπωση πως ο δήμος Κορινθίων δείχνει κάποιο ενδιαφέρον για τα αδέσποτα γιατί άλλη εικόνα είχαμε μέχρι και σήμερα!
«Ο δήμος Κορινθίων δημιουργεί ομάδα εθελοντικής δράσης για την προστασία των αδέσποτων ζώων και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στου πολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν και να γίνουν μέλη.
Στόχος της εθελοντικής ομάδας είναι να συνδράμει οργανωμένα στην καταγραφή, σίτιση, εμβολιασμό και στείρωση των αδέσποτων. Η δημοτική αρχή επισημαίνει πως μέσα από αυτές τις δράσεις, θα επιδιωχθεί, μια περισσότερη «πολιτισμένη» αντιμετώπιση των αδέσποτων, με την ενημέρωση καθώς και την καλλιέργεια «συνείδησης» προστασίας τους από τους πολίτες, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης των ζώων και να προωθηθεί η υιοθεσία τους, από ανθρώπους που θα χαρίσουν τη ζεστασιά και την ασφάλεια μιας οικογένειας.
Η σίτιση των αδέσποτων από εθελοντές έχει ήδη ξεκινήσει στην περιοχή της Αλμυρής, καθώς και στον “Αγιο Γεώργιο Κορίνθου, ενώ δρομολογείται η τοποθέτηση ταϊστρών στις περιοχές “Αγιος Νικόλαος Κορίνθου, Τέρμα Κολιάτσου, Εθνικό Στάδιο Κορίνθου, “Αγιος Γεώργιος, Καλάμια, “Ασσος, Σολομός, Αλμυρή, Κεχριές και στα Εξαμίλια», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε αθηναϊκά ΜΜΕ!

ΣΣ. Αυτή είναι πραγματικά μία αξιόλογη ενέργεια και μακάρι να βρει μιμητές σε όλους τους δήμους της Κορινθίας γιατί η κατάσταση με τα αδέσποτα έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό να ξεφεύγει! Δεν φταίνε τα αδέσποτα που τριγυρίζουν μόνα τους στους δρόμους και γίνονται συχνά στόχος επιθέσεων από ανεγκέφαλους! Κάποιοι τα άφησαν στους δρόμους! Αξίζει στα αδέσποτα να έχουν μία καλύτερη τύχη και φροντίδα!
-Μας προκαλεί επίσης εντύπωση πως ο δήμος Κορινθίων δείχνει κάποιο ενδιαφέρον για τα αδέσποτα γιατί άλλη εικόνα είχαμε μέχρι και σήμερα!
Κ.Ν

korinthiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...