Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωσε δεκαεπτά μεταγραφές η Κόρινθος

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά δεκαεπτά μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η Κόρινθος, χωρίς όπως τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου να έχει ολοκληρωθεί η ενίσχυση της ομάδας, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες το ρόστερ θα είναι πανέτοιμο, για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Μέσα στους παίκτες που ανακοινώθηκαν, υπάρχουν και ορισμένοι που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως οι Σταύρος Μοντεσάντος, που έχει φορέσει τη φανέλα ομάδων όπως ο Βύζας Μεγάρων, ο Εθνικός, ο Παναργειακός, ο Αίας Σαλαμίνας, αλλά και ο Στέφανος Φουρνάρης, που επίσης έχει αγωνιστεί σε Βύζα Μεγάρων και Αία Σαλαμίνας.
Αναλυτικά τα μεταγραφικά αποκτήματα:

Δρόσος Αναστάσιος (Δάφνη Εξαμιλίων), Μούτσος Γιάννης (Άγιοι Θεόδωροι), Ταμπάκης Γιώργος (Θύελλα Πετρίου), Ρήγας Αλέξιος (Θύελλα Κάτω Διμηνιού), Καραντζάβελος Σπύρος (Εθνικός Ξυλοκέριζας), Σενής Ευάγγελος, Ντεμάι Φλάβιο, Σκούπας Στυλιανός, Καντιλιεράκης Παναγιώτης, Νικολόπουλος Γεώργιος, Δουγέκος Κων/νος, Φουρνάρης Στέφανος, Κοντογιαννάτος Νικόλαος, Μοντεσάντος Σταύρος, ο Πορτογάλος Ντος Σάντος Παυλο και ο Βρετανός Μακ Μπιν Φιλίπ.

 http://www.apopsi24.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...