Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθη στη Νεμέα …ο ληστής της Καλαμάτας


Συνελήφθη στη Νεμέα …ο ληστής της Καλαμάτας
-«Συνελήφθη στη Νεμέα από αστυνομικούς του ΑΤ Νεμέας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 25χρονος Βούλγαρος», αναφέρεται σε αστυνομικό δελτίο τύπου…
Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης Ελληνίδας, που είχε γίνει την 6.3.2015 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες το πρωί, στη Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, μετά από Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, από τον κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για ληστεία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με ακόμη ένα άτομο, την 6.3.2015 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης Ελληνίδας και με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 25χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...