Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Παιδική Κατασκήνωση Freeland στο Χιλιομόδι



Μια πανέμορφη παιδική κατασκήνωση, ένας ονειρεμένος παιδότοπος που δημιουργήθηκε με γνώμονα το φυσικό περιβάλλον και την ξεγνοιασιά της παιδικής ηλικίας. 
Μέσα στο φιλόξενο περιβάλλον μας, που ενδυναμώνεται από το καταξιωμένο και υπεύθυνο προσωπικό, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας κατασκηνωτική ζωή με την ασφάλεια, την ψυχαγωγία, την καθαριότητα, την άθληση και την υγιεινή διατροφή ως τα βασικά μελήματα μας. 
 Σε ένα πευκοδάσος 6.000 στρεμμάτων που βρίσκεται σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 400 μέτρων, απλώνεται το adventure camp Freeland, στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Καταλαμβάνει έκταση 50 στρεμμάτων και είναι περιφραγμένο, με πλούσια βλάστηση από πεύκα, ακακίες, ευκάλυπτους, δάφνες, κουμαριές κτλ. Μια λιλιπούτεια «χώρα» ελευθερίας, περιπέτειας και δράσης μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον και σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμένες να προσφέρουν χαρά, διασκέδαση, άθληση και ψυχαγωγία.
Σε αυτόν τον «παιδικό» κόσμο που είναι γεμάτος περιπέτεια, οι μικροί μας φίλοι συστήνονται σε νέες εμπειρίες, διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες, αναπτύσσουν τεχνικές δεξιότητες και βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση ενώ σχηματίζουν φιλίες που θα διαρκέσουν μια ζωή.
Οι άνθρωποι της Freeland θα συντροφεύσουν τα παιδιά σας σε αυτό το μαγικό ταξίδι κρατώντας τα ασφαλή καθώς εξερευνούν την φύση και τον εαυτό τους μέσα από ένα ατελείωτο παιχνίδι γνώσεων και ικανοτήτων.
Προστατευμένη από ένα συγκλονιστικό φυσικό περιβάλλον, με συνεργάτες με χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων και μεγάλη αγάπη στον κατασκηνωτικό θεσμό, η Freeland δεν είναι μια απλή καλοκαιρινή απόδραση αλλά μια οικογένεια, που άπαξ και εισέλθεις στις αγκάλες της, μένεις για πάντα μέλος της.
paidiki kataskinosi 2Γονείς πάνω από όλα, παιδαγωγοί που από μέσα προσδοκούν το καλύτερο για ότι το πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή, τα παιδιά μας. Έτσι ώστε, με ασφάλεια και σιγουριά να μπορούν να ψυχαγωγηθούν στις εγκαταστάσεις μας κατά την παραμονή τους.
Το 2009 ανοίγουμε τις πόρτες και τις καρδιές μας συστήνοντας την Freeland στον κόσμο. Έκτοτε και πάντα γεμάτοι καινοτόμες ιδέες που κάθε γονιός θα ήθελε για το παιδί του, καθιερωνόμαστε στα κατασκηνωτικά δρώμενα και κάνουμε καλοκαιρινή καθημερινότητα την φιλοσοφία μας.
Μην περιμένετε!!! 
Η Freeland σας προσμένει να σας καλωσορίσει στην οικογένεια της και στη μαγεία μιας χώρας γεμάτη ελευθερία, ξεγνοιασιά, περιπέτεια, δράση, φιλία, διασκέδαση, χαρά, άθληση, ψυχαγωγία και εξοικείωση με την φύση.
Με κατασκηνωτικούς χαιρετισμούς
Αθανασόπουλος Αλέξανδρος – Κορτζή Τζένη


Χιλιομόδι Κορινθίας
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
freelandcamp@yahoo.gr
Τηλέφωνο:
27410 94200 (6 γραμμές)
Φαξ:
27410 94201
Κινητό:
6974 883484, 6974 876498

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...