Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ο Ομιλος Ραψωματιώτη λόγω αδιαφορίας των Δήμων εγκαταλείπει την Κορινθία...!

 
Αρκετοί μιλάνε για εμάς, χωρίς εμάς...!

Είναι γνωστό σε όλη την Κορινθία πλέον ότι οι μονάδες διαχείρισης του ομίλου Ραψωματιώτη δεν είναι στον σχεδιασμό των Δημάρχων της Κορινθίας για συνεργασία.

Αφού για 3 και πλέον χρόνια προσπαθούσαμε να συνεργαστούμε, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, θα θυμούνται όλοι τις φωτογραφίες με άδειο το ΚΔΑΥ και την δήλωση μας για διακοπή εργασιών, λόγω έλλειψης υλικών για διαλογή, στραφήκαμε  σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και σιγά-σιγά άρχισε να μπαίνει η δουλεία σε μια νέα φάση ανάπτυξης.
Σήμερα δουλεύουμε 6 μέρες την εβδομάδα στις μονάδες μας στο Μπολάτι και προχωράμε σε αδειοδοτήσεις χώρων διαχείρισης ΑΣΑ σε Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία.
Στα σχέδια μας, είναι η εγκατάσταση κινητού εξοπλισμού, γραμμής διαλογής ΑΣΑ, στην Ερμιονίδα ή Τρίπολη (ανάλογα σε ποιόν Δήμο ολοκληρωθούν πρώτα οι διαδικασίες) και στην συνέχεια η μεταφορά του μόνιμου εξοπλισμού που βρίσκεται στην Κορινθία σε μονάδα μας στην Τρίπολη.
Στο Μπολάτι, πιθανώς να παραμείνει, για ένα χρονικό διάστημα ο απαραίτητος  εξοπλισμός για να λειτουργεί ως σταθμός μεταφόρτωσης, μέχρι να ολοκληρωθούν οι μονάδες της Κορίνθου και του Κιάτου, που οι αντίστοιχοι Δήμοι σχεδιάζουν να δημιουργήσουν.
Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι οι οποίοι θεωρούν ότι έχουμε την δυνατότητα να περιμένουμε, υπολειτουργώντας ή να δουλεύουμε χωρίς να πληρωνόμαστε ή ακόμα-ακόμα να δουλεύουμε χωρίς καν να πρέπει να πληρωνόμαστε, για αυτά που προσφέρουμε.
Ακόμα και τώρα, κάποιοι μας χρησιμοποιούν στις συζητήσεις τους και στις προτάσεις ή τις προθέσεις τους, χωρίς καν να μας ενημερώνουν.
Η επιχειρηματικότητα βέβαια χτυπιέται από παντού και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε μόνο με αυτούς που εκτιμούν και σέβονται τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.
Οι σχεδόν 50 εργαζόμενοι του ομίλου, μας υποχρεώνουν να φθάσουμε ακόμη και στην άλλη άκρη της Πελοποννήσου για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα των μονάδων μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι μόνο αυτό μας δίνει την δυνατότητα της πληρωμής των εργαζομένων, αλλά και όλων τις υποχρεώσεις μας στους συνεργάτες, το κράτος και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς.
Έχοντας περάσει την οικονομική κρίση πολύ νωρίτερα, το 2006-2007, χωρίς όμως  προβλήματα οικογενειακά και υγείας, τώρα που όλη η κοινωνία είναι βυθισμένη στην απογοήτευση, εμείς αναζητούμε τις ευκαιρίες για επιβίωση, και από ότι φαίνεται, τώρα πια το καταφέρνουμε.
Οργανώνουμε τις δουλείες μας με αυτή την λογική και όποιος θέλει και μπορεί ας μας ακολουθήσει ή να συνεργαστεί.
ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...